Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην παίκτης των Αστον Βίλα και Μπόλτον - iefimerida.gr

Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην παίκτης των Αστον Βίλα και Μπόλτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 37 ετών, άφησε χθες (15/5) ο Τζλόιντ Σάμιουελ σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Τσεσάιρ της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε για περισσότερα από δέκα χρόνια στην Premier League, φορώντας τις φανέλες των Άστον Βίλα και Μπόλτον, ενώ πιο πρόσφατα ήταν παίκτης-προπονητής στην Έγκερτον. Ο αμυντικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο «έγραψε» 199 συμμετοχές με την Άστον Βίλα, στην οποία υπέγραψε το 1998, ενώ αγωνίστηκε 83 φορές με την Μπόλτον το διάστημα 2007-11. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρίνινταντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε ότι «συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα». Ο Σάμιουελ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας, ενώ το διάστημα 2011-15 αγωνίστηκε σε συλλογικό επίπεδο στο Ιράν.

Η αστυνομία του Τσεσάιρ ανακοίνωσε ότι ο Σάμιουελ υπέκυψε στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος, ένας άνδρας ηλικίας 54 ετών, αποκόμισε σοβαρά τραύματα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League ΤΖΛΟΙΝΤ ΣΑΜΙΟΥΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ