Προκρίσεις για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο τουρνουά της Ρώμης - iefimerida.gr

Προκρίσεις για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο τουρνουά της Ρώμης

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μία εβδομάδα η Κίκι Μπέρτενς είχε νικήσει και αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Open της Μαδρίτης, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τη... ρεβάνς, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ολλανδή από το τουρνουά της Ρώμης.

Η 22χρονη αθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αφού με λιγότερο καλή απόδοση δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει την πολύ φορμαρισμένη Μπέρτενς. Η Σάκκαρη νίκησε με 6-2, 4-6, 6-3 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, στην ιταλική πρωτεύουσα. Εκεί θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να τα καταφέρει απέναντι στο νούμερο 6 του ταμπλό, την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Ξεκούραστη πρόκριση στο β΄ γύρο του Masters της Ρώμης για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού ο αντίπαλός του, Μπόρνα Τσόριτς, εγκατέλειψε την προσπάθειά του στο πέμπτο σετ, με το σκορ στο 4-1 υπέρ του 19χρονου Έλληνα πρωταθλητή. Ο Κροάτης επικαλέστηκε ενόχληση στο λαιμό για να δικαιολογήσει την εγκατάλειψη. Έως το σημείο της διακοπής, πάντως, ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος, σταθερός στο σερβίς κι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για break που του έδωσε ο αντίπαλός του (στο 2-1). Στο δεύτερο γύρο, πάντως, το έργο του αναμένεται πολύ δύσκολο, αφού απέναντί του θα βρεθεί ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις μαρια σακκαρη τσιτσιπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ