Επίσημο: Ο Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Επίσημο: Ο Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εδώ και αρκετό καιρό είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και τώρα ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων.

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του MVP και πρώτου σκόρερ της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και οψιόν ανανέωσης του για ακόμη μία σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Ετσι, ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος θα έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις μεγάλες ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός κατά σειρά).

Την ίδια ώρα η αντίδραση της ΑΕΚ αναμένεται σφοδρή. H ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο (το 2016 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια) και για την επόμενη σεζόν και θα κατατεθεί την 1η Ιουλίου. Ο Λάζαρος θα κληθεί σε απολογία γιατί ενώ έχει συμβόλαιο διαπραγματεύτηκε με άλλη ομάδα και συμφώνησε και επίσης θα γίνει καταγγελία κατά του Ολυμπιακού γιατί έστειλε παραμονή του τελικού Κυπέλλου εξώδικο πως μιλά με τον παίκτη, με κοινοποίηση και προς τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ