Γιατί ο Τραμπ δεν πήγε με την Μελάνια στο νοσοκομείο -Τι έκανε όσο εκείνη ήταν στο χειρουργείο - iefimerida.gr

Γιατί ο Τραμπ δεν πήγε με την Μελάνια στο νοσοκομείο -Τι έκανε όσο εκείνη ήταν στο χειρουργείο

Φωτογραφία: AP/ Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελάνια Τραμπ στο νοσοκομείο για επέμβαση, ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Κι όμως, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θεώρησε απαραίτητο να συνοδεύσει τη σύζυγό του, η οποία μπήκε στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα που είχε στο νεφρό.

Την ώρα που η Πρώτη Κυρία ήταν στο χειρουργείο, ο Τραμπ είχε στο πρόγραμμα την ημερήσια ενημέρωση από τις υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και γεύμα με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς!

Το απόγευμα της Δευτέρας τελικά ο πρόεδρος έκανε ανάρτηση στο Twitter για τη σύζυγό του- ανέφερε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής και πως πήγαινε στο νοσοκομείο να τη δει- όμως, ούτε τότε η Μελάνια Τραμπ δεν ήταν η πρώτη σκέψη του.

Πρώτα επιτέθηκε μέσω Twitter στους «προδότες» που κάνουν διαρροές στους δημοσιογράφους. Και στη συνέχεια θυμήθηκε να ενημερώσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι η Πρώτη Κυρία είναι καλά.

Πηγή: Vogue

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ