Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της χρωστάνε πάνω από 200.000 ευρώ σε αεροπορική! - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της χρωστάνε πάνω από 200.000 ευρώ σε αεροπορική!

Η Κιμ Καρντάσιαν με τη μητέρα της Κρις Τζένερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρις Τζένερ είναι γνωστή παγκοσμίως ως «momager» της αυτοκρατορίας Καρντάσιαν/ Τζένερ.

Έτσι, η 63χρονη αποφάσισε να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει την επωνυμία αυτή και μάλιστα οι προσπάθειές της γίνονται εδώ και τρία χρόνια, σύμφωνα με το TMZ.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 13, 2018 at 3:09pm PDT

Την ίδια ώρα, οι κόρες της Κιμ, Κλόε και ο πρώην αγαπημένος της Κόρτνεϊ, Σκοτ Ντίζικ έχουν να αντιμετωπίσουν μια μήνυση από ιδιωτική εταιρεία αεροπλάνων διότι δεν έχουν καταβάλει225.000 δολάρια για υπηρεσίες της που έχουν χρησιμοποιήσει.

Η εταιρεία της Κρις υπέβαλε τα σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο για να αποκτήσει τα δικαιώματα για την λέξη Momager πολύ πριν την συνεργασία της στην εταιρεία καλλυντικών της κόρης της Κάιλι, αναφέρει το TMZ. Σύμφωνα με τα έγγραφα, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το όνομα για μια σειρά ειδών ένδυσης.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 10, 2018 at 11:18am PDT

Η Κρις προσπάθησε να πάρει αρχικά το όνομα αυτό το 2015, αλλά μετά από δύο χρόνια νομικής σύγκρουσης μπλοκαρίστηκε από ένα γραφείο εμπορικού σήματος λόγω της ομοιότητάς του με ένα άλλο.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της χρωστάνε πάνω από 200.000 ευρώ σε αεροπορική!  | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα, οι κόρες της βρίσκονται σε νομική διαμάχη με την εταιρεία ιδιωτικών αεροσκαφών Silver Air LLC.

Η μήνυση που υπέβαλλε η αεροπορική εταιρεία, ισχυρίζεται πως οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κλόε μαζί με τον Σκοτ Ντίζικ δεν πλήρωσαν έναν λογαριασμό ύψους 225.353,80 δολαρίων για την ναύλωση ενός αεροπλάνου τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της χρωστάνε πάνω από 200.000 ευρώ σε αεροπορική!  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με πηγές της οικογένειας Καρντάσιαν, το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτές. Όπως εξήγησαν, η Κιμ χρησιμοποιεί την εταιρεία JetLux για τις πτήσεις τσάρτερ της, για τις οποίες πληρώνει προκαταβολικά ένα ποσό και στη συνέχεια η εταιρεία αυτή χρησιμοποιεί το ποσό για να κάνει κράτηση σε άλλες εταιρείες.

Σύμφωνα με την πηγή, το ανεξόφλητο ποσό της JetLux με την Silver Air LLC δεν αφορά τις ίδιες και δεν είναι υπεύθυνες αυτές; για το χρέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ