Μια 12χρονη εντυπωσίασε την Pink με την μαγευτική φωνή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια 12χρονη εντυπωσίασε την Pink με την μαγευτική φωνή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναυδη έμεινε η διάσημη τραγουδίστρια Pink με τη φωνή μιας 12χρονης μαθήτριας που τραγούδησε ένα κομμάτι της σε συναυλία στο Βανκούβερ.

Η Βικτόρια Άντονι έκανε εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες εβδομάδες πριν τη συναυλία της Pink στις 12 Μαΐου χρησιμοποιώντας το hashtag #VicAndPink. Η 12χρονη επίδοξη τραγουδίστρια ήλπιζε να ανέβει στη σκηνή με την Pink και να τραγουδήσουν μαζί.

«Έι Pink, σε παρακαλώ, επέτρεψέ μου να τραγουδήσω μαζί σου στη σκηνή στο Βανκούβερ στις 12 Μαΐου. Θα είμαι έτοιμη – Βικτόρια (ετών 12). Κάντε share αυτό το βίντεο και το tag #VicAndPink για να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα» έγραψε η 12χρονη στο Twitter.

Hey @Pink , please let me sing on stage with you in #Vancouver May 12. I’ll be ready! - Victoria (age 12) Share this video and tag #vicandpink to make my dream come true. https://t.co/tlv4FhjtDm #BeautifulTraumaWorldTour @RogersArena #WhatAboutUs pic.twitter.com/FqoYuiekcT

Η εκστρατεία της φαίνεται πως εισακούστηκε και αναπαράχθηκε από μερικά καναδικά ενημερωτικά sites. Ακόμη και η τραγουδίστρια Σάρα ΜακΛάκλαν έκανε έκκληση προς την Pink.

«Έι Pink, άκουσες αυτή την 12χρονη. Θέλει πραγματικά να τραγουδήσει μαζί σου στη σκηνή στις 12 Μαΐου. Κάνε το όνειρό της πραγματικότητα» έγραψε και η ίδια στο Twitter.

Hey @Pink, you have to check out 12yr old @vicanthonymusic. She really wants to sing with you May 12th in #Vancouver. Make her #dreamcometrue. #VicAndPink #BeautifulTraumaWorldTour https://t.co/dUKIcepP87

Η 12χρονη μπορεί να μην ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά η Pink την επέλεξε από το πλήθος στο Rogers Arena στο Βανκούβερ, αναγνωρίζοντάς την προφανώς από όλη αυτή τη δημοσιότητα που είχε λάβει η εκστρατεία της στα social media.

«Εσύ είσαι αυτή που διάβασα στις ειδήσεις» ρώτησε η Pink την Άντονι. «Θέλεις να έρθεις να τραγουδήσεις κάτι;»

Η Άντονι ερμήνευσε το τραγούδι της Pink «Perfect» μπροστά σε ένα γεμάτο στάδιο και η τραγουδίστρια έμεινε άναυδη από το πάθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ