ΑΠΘ: Μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλουν επίθεση από κουκουλοφόρους - iefimerida.gr

ΑΠΘ: Μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλουν επίθεση από κουκουλοφόρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα μιλούν τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλοντας επίθεση αγνώστων σε βάρος τους σε χώρους του ΑΠΘ, μία ημέρα πριν από τις προγραμματισμένες φοιτητικές εκλογές.

«Για άλλη μια χρονιά, οι φασίστες που θεωρούν τσιφλίκι τους τα ελληνικά πανεπιστήμια απέδειξαν την αλλεργία που τους προκαλούν οι εκλογές και κάθε δημοκρατική διαδικασία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τα μέλη της ΔΑΠ καταγγέλλουν και καταδικάζουν τις επιθέσεις σε βάρος φοιτητών και στελεχών της παράταξης του που σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα σήμερα στη Σχολή Θετικών Επιστημών, την Πολυτεχνική και τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «από τους γνωστούς – καθόλου αγνώστους εγκληματίες με το μανδύα του αντιεξουσιαστή, που οδήγησαν στον τραυματισμό τριών στελεχών μας και τη διακομιδή στο νοσοκομείο ενός εξ αυτών», όπως τονίζουν σε σχετική τους ανακοίνωση.

«Δυστυχώς για αυτούς, την απάντηση προς τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους τη δίνουν κάθε χρόνο και θα τη δώσουν και αύριο οι φοιτητές προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες των φοιτητικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα να αναλογιστεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του προστατεύοντας τόσο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών, όσο και τις αρχαιρεσίες για την εκπροσώπησή τους», καταλήγει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Μάλιστα, την επίθεση κατήγγειλε κ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

«Πριν λίγο, σημαίνον Στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δέχθηκε άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρους και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο. Βία και ξύλο για να εμποδίσουν την βέβαιη νίκη της παρατάξεώς μας και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για Δημοκρατία», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Πριν λίγο, σημαίνον Στέλεχος της @dap_ndfk στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δέχθηκε άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρους και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο. Βία και ξύλο για να εμποδίσουν την βέβαιη νίκη της παρατάξεώς μας και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για Δημοκρατία.

Πηγή: thessnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ