Διαμαντοπούλου: Στην Ελλάδα η διαφθορά έχει πάρει το πάνω χέρι - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου: Στην Ελλάδα η διαφθορά έχει πάρει το πάνω χέρι

Διαμαντοπούλου: Στην Ελλάδα η διαφθορά έχει πάρει το πάνω χέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το «ξήλωμα» στη Γενική Διεύθυνση Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, όπου έπειτα από καταγγελία επιχειρηματία εντοπίστηκαν υπάλληλοι που εκβίαζαν για να χρηματιστούν, η Αννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι δεν θα υπάρχει ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς, αν και σήμερα το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη σκάνδαλο.

Η υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι αυτοί που διαπράττουν το αδίκημα θα τιμωρούνται, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζονται αυτοί που καταγγέλλουν.

Μιλώντας στο Mega, η Αννα Διαμαντοπούλου ανέφερε πως θα προωθηθεί και νομοθετικά η προστασία εκείνου που καταγγέλλει φαινόμενα διαφθοράς, σημειώνοντας παράλληλα ότι έχει ήδη αλλάξει το πειθαρχικό των δημοσίων υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυνατότητα να αποδίδονται άμεσα οι ευθύνες.

Μάλιστα, ζήτησε στήριξη στην προσπάθεια από τους συλλόγους και τα επιμελητήρια, ώστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα.

Η υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα διεφθαρμένων, αλλά μια χώρα στην οποία η διαφθορά έχει πάρει το πάνω χέρι. Είναι ώρα να το αλλάξουμε αυτό».

Ερωτηθείσα για τα εσωκομματικά, η Αννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι η Κυριακή είναι σημαντική μέρα για το ΠΑΣΟΚ και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ