Ολες οι συναυλίες του καλοκαιριού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Ολες οι συναυλίες του καλοκαιριού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής [πρόγραμμα]

Θεσμός για την πόλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γνώστες παίρνουν μαζί ψάθα ή καρεκλάκια θαλάσσης και απολαμβάνουν στον δροσερό κήπο του Μεγάρου Μουσικής συναυλίες με καλλιτέχνες και σχήματα από διαφορετικούς, κάθε φορά, μουσικούς χώρους.

Κλασική μουσική από νεανικές ορχήστρες, τζαζ και world music από καταξιωμένους ερμηνευτές, ελληνική και ξένη ποπ με σύγχρονη αλλά και ρετρό ματιά από τραγουδιστές με δροσερές και αισθαντικές φωνές, έντεχνο τραγούδι. Μουσική για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

Οι φετινές εκδηλώσεις αρχίζουν στις 14 Ιουνίου με την Πέννυ Μπαλτατζή και συνεχίζονται με την καθιερωμένη Γιορτή της Μουσικής (21.6) έναν θεσμό που αγκάλιασαν οι κάτοικοι της πόλης ήδη από τα πρώτα χρόνια της διοργάνωσής του. Η συναυλία αυτη θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

25 Ιουνίου Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο επίλογος των εκδηλώσεων του Ιουνίου ανήκει στον Αλκίνοο Ιωαννίδη (25.6) που φέτος επιστρέφει στον Κήπο με τη συναυλία «Κιθάρα-φωνή».

Τον Ιούλιο, τη σκυτάλη παίρνουν γνωστοί καλλιτέχνες, ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, όπως η Αngelika Dusk (5.7), οι Minor Project (9.7), η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Στάθης Δρογώσης (13.7).

Ολες οι συναυλίες του καλοκαιριού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 1

Ύστερα από την ανάπαυλα του Αυγούστου, επιστροφή τον Σεπτέμβριο, με γερές δόσεις τζαζ από το Takis Paterelis Quartet (13.9), η Katerine Duska και τον Albin Lee Meldau (14.9) καθώς και με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Λέοναρντ Κοέν (Leonard Cohen Tribute, 21.9) μέσα από τη γυναικεία ματιά τριών ερμηνευτριών της νέας γενιάς, της Nalyssa Green, της Sugahspank και της Lou is.

Οι φετινές εκδηλώσεις στον Κήπο ολοκληρώνονται με τη συναυλία του Θοδωρή Βουτσικάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου (22.9), με προσκεκλημένους την μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και τον βιολονίστα και συνθέτη Αντώνη Σουσάμογλου.

Ολες οι συναυλίες του καλοκαιριού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 2

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρω (προπώληση), 12 ευρω (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις Ιουνίου-Ιουλίου αρχίζει στις 18 Μαϊου και για τις εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου στις 18 Ιουνίου.
Eισιτήρια 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Και δίπλα η Fuga
Μέσα στον καταπράσινο Kήπο του Μεγάρου ξεδιπλώνεται ο νέος χαρακτήρας του εστιατορίου «Fuga» –πιο κοσμοπολίτικος από ποτέ–, με τις μεσογειακές γεύσεις να συναντούν τις κουζίνες της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας.
Οι προτάσεις του φετινού ανανεωμένου μενού αποτυπώνουν την πορεία του Δημήτρη Κατριβέση, του καινούργιου σεφ του «Fuga», στις χώρες όπου εργάστηκε τα τελευταία χρόνια και από τις οποίες επηρεάστηκε ποικιλοτρόπως: από τις πρώτες ύλες και τους συνδυασμούς των υλικών που χρησιμοποιεί μέχρι την αειφόρο μαγειρική και διατροφή.
Tiradito, ceviche αλλά και κινέζικα bao buns και anticuchos συνυπάρχουν αρμονικά με τα κοκτέιλ του Holy Garden που ετοιμάζει και φέτος η ομάδα του Xavier Μισαηλίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ