Επεισόδια στο Λονδίνο: Οπαδοί του Ερντογάν επιτέθηκαν σε Κούρδους διαδηλωτές [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια στο Λονδίνο: Οπαδοί του Ερντογάν επιτέθηκαν σε Κούρδους διαδηλωτές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια ξέσπασαν στο Λονδίνο όταν Τούρκοι οπαδοί του Ταγίπ Ερντογάν συγκρούστηκαν με Κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Βρετανία.

Μερικές εκατοντάδες Κούρδοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ντάουνιγκ Στριτ διαμαρτυρόμενοι για τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι αργότερα το απόγευμα, ενώ οπαδοί του Ερντογάν έκαναν την ίδια ώρα αντιδιαδήλωση.

Demonstrators in front of #DowningStreet. #Erdogan #TheresaMay #Turkey #UK pic.twitter.com/L9tCQz9CsR

Οι δύο ομάδες ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να απομακρύνει τους Τούρκους, αλλά ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ των Κούρδων, που διαμαρτύρονταν για την προσαγωγή ενός δικού τους και των αστυνομικών.

Des manifestants contre l’arrivée du Président Turc #Erdogan au Numéro 10 Downing Street pour rencontrer la PM Britannique #TheresaMay. #Turquie #UK pic.twitter.com/yc4jKKTXS2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ