Και στα ποινικά δικαστήρια ο «πόλεμος» ΑΕΚ - Λάζαρου - iefimerida.gr

Και στα ποινικά δικαστήρια ο «πόλεμος» ΑΕΚ - Λάζαρου

Στα άκρα Λάζαρος και ΑΕΚ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρώτη στιγμή κατέστη σαφές ότι πρόθεση της ΑΕΚ είναι να τραβήξει στα άκρα την κόντρα που υπάρχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όσον αφορά την αθλητική δικαιοσύνη, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του 31χρονου ποδοσφαιριστή για αθέτηση των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας. Επιπλέον, θα στραφεί και εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράνομη προσέγγιση του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, σύμφωνα με την πλευρά της «Ένωσης».

Ωστόσο, όλα δείχνουν οπως η κόντρα αυτή δεν θα μείνει στα αθλητικά δικαστήρια, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να προσφύγουν και στα ποινικά για τη δήλωση που έκανα ο Λάζαρος περί απειλών που δέχθηκε για να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Θυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας,κατόπιν άδειας που είχε λάβει από τον Μανόλο Χιμένεθ πριν προκύψουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ