Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο μετρό της Αθήνας, χωρίς όμως να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Αυτήν την ώρα παρατηρούνται ουρές και ταλαιπωρία, αφού έκλεισαν οι μπάρες στους περισσότερους σταθμούς, ενώ αρκετοί χρήστες του μετρό είναι άμαθοι ακόμα στη νέα διαδικασία και στη χρήση του ηλεκτρονικού εισητηρίου.

Οι μπάρες έκλεισαν στις 10 το πρωί σε 13 σταθμούς του μετρό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών.

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στη γραμμή 3, και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑμεΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να κλείσουν και οι μπάρες στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά.

Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο. Στους 2 πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν, αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό ηλεκτρονικό εισητήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ