Βρέθηκε «βρεφοκομείο» με τσούχτρες σε σπηλιά στον Κορινθιακό [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε «βρεφοκομείο» με τσούχτρες σε σπηλιά στον Κορινθιακό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσαν να είναι εικόνες από ταινία, ωστόσο είναι φωτογραφίες από παραθαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού. Η Ομάδα από την Ένωση περιβαλλοντικών οργανώσεων ΝΗΡΕΑΣ ανακάλυψε ένα «βρεφοκομείο τσουχτρών» pelagia noctiluca.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ «στην παραλιακή περιοχή πριν την Ψάθα (Ανατολικός Κορινθιακός Κόλπος) μια ομάδα φίλων από την Ένωση περιβαλλοντικών οργανώσεων ΝΗΡΕΑΣ, βρήκαμε ένα βρεφοκομείο τσουχτρών pelagia noctiluca (η μικρή κακιά) σε μια θαλασσινή σπηλιά. Περίπου πριν από την περιοχή της φωτογραφίας της Ψάθας. Λιάζονταν, μάλλον» έγραψε στο facebook ο Γιώργος Κανέλλης και ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σημειώνεται ότι στο ΕΛΚΕΘΕ αναμένεται να ανατεθεί η διενέργεια μελέτης σχετικά με τα αίτια της εμφάνισης μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο.

Αυτό προτάθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα στο υπουργείο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το ΕΛΚΕΘΕ, βουλευτών και δημάρχων της περιοχής. Έγινε επίσης πρόταση για τη σύσταση δικτύου ενημέρωσης, έγκαιρης προειδοποίησης και βοήθειας, ώστε να διευκολυνθεί το κοινό ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Βρέθηκε «βρεφοκομείο» με τσούχτρες σε σπηλιά στον Κορινθιακό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρέθηκε «βρεφοκομείο» με τσούχτρες σε σπηλιά στον Κορινθιακό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρέθηκε «βρεφοκομείο» με τσούχτρες σε σπηλιά στον Κορινθιακό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσούχτρες Κορινθιακός Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ