Εθνική ομάδα: Χωρίς Φορτούνη-Χριστοδουλόπουλο στο φιλικό με την Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Χωρίς Φορτούνη-Χριστοδουλόπουλο στο φιλικό με την Σαουδική Αραβία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αρκετά προβλήματα βρίσκεται η Εθνική ομάδα στην Ισπναία, για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία την Τρίτη (21:30) στη Σεβίλλη.

Μετά τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω θλάσης, ήταν η σειρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να μείνει εκτός. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει για την Ανδαλουσία και ο Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορεί να τον υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Λάζαρος δεν προπονήθηκε χθες στον Άγιο Κοσμά, αλλά τελικά οι πόνοι είναι τέτοιοι, που δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει στο φιλικό. Να θυμίσουμε, δε, πως στην προπόηση που έγινε χθες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, οι οποίοι μια ημέρα πριν είχαν συμμετάσχει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός, Ευθύμιος Κουλούρης είχαν λάβει ειδική άδεια από τον Μίχαελ Σκίμπε, όμως έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα φιλικό Σαουδική Αραβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ