Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους» - iefimerida.gr

Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημερίδα για την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων του έργου «Πράσινες Διαδρομές σε Όμορους Δήμους» διοργανώνει το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ).

Η ημερίδα πραγματοποιείται μεθαύριο, Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ώρα 10.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ., στην αίθουσα «Βίλα Στέλλα», στον δήμο Ηρακλείου Αττικής (οδός Γαλήνης και Σοφίας 1).

Το έργο «Πράσινες Διαδρομές σε Όμορους Δήμους» υλοποιείται στους δήμους Αθηναίων, Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Φυλής και στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης και ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Όπως αναφέρει το ΚΕΑΝ (kean.gr), «η ανάγκη πρασίνου για την περιοχή της Αττικής είναι κάτι που όλοι αναγνωρίζουμε. Στις πόλεις υπάρχουν διαδρομές πρασίνου οι οποίες είναι άλλοτε κατακερματισμένες, άλλοτε “κρυμμένες” και δεν αποτελούν συνέχεια στον αστικό ιστό πράγμα το οποίο θα επιδρούσε ευεργετικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με τους όμορους δήμους Αθηναίων, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Φυλής και Ηρακλείου Αττικής προσπαθεί στα πλαίσια του προγράμματος “Πράσινες Διαδρομές σε Όμορους Δήμους” να εντοπίσει τις διαδρομές πρασίνου που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές καθώς και των εγκαταλελειμμένων ή “κρυμμένων” σημείων και να προτείνει πιθανές παρεμβάσεις για τη δημιουργία προϋποθέσεων για την ενοποίηση των διαδρομών αυτών».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κεαν Ημερίδα πράσινες διαδρομές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ