Power of love: Αποχώρησαν οριστικά Δώρος και Αθηνά -Η Μπακοδήμου την «είπε» στον παίκτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of love: Αποχώρησαν οριστικά Δώρος και Αθηνά -Η Μπακοδήμου την «είπε» στον παίκτη [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @Power of love
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου επέστρεψαν, μετά από μία εβδομάδα απουσίας, στο σπίτι του Power of Love.

Οι δύο τους γύρισαν για να δώσουν εξηγήσεις στους συμπαίκτες τους και να τους αποχαιρετίσουν, με το κλίμα στο σπίτι να είναι «βαρύ».

Αρκετοί παίκτες υποστήριξαν πως το ζευγάρι δεν έχει θέση στο παιχνίδι, καθώς παρέβη τους κανόνες και κάτι τέτοιο είναι άδικο για τους υπόλοιπους.

Δώρος και Αθηνά μπήκαν στο σπίτι, κάθισαν σε πολυθρόνες δίπλα στην παρουσιάστρια και συνομίλησαν με τους υπόλοιπους.

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», ανέφερε ο Δώρος. «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι», πρόσθεσε η Αθηνά.

Λίγο πριν αποχωρήσει το ζευγάρι η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τον Δώρο να ξεκαθαρίσει την τοποθέτηση του σε σχέση τον Σωκράτη και την αναφορά στον πατέρα του, η οποία ήταν κάτι πολύ προσωπικό.

Η εξήγηση που έδωσε ο Δώρος, έδωσε στην Μαρία Μπακοδήμου την κατάλληλη πάσα για να την «πει» στον παίκτη, λέγοντάς του πως η Αθηνά ήταν εκείνη που έκανε αναφορά στα παιδιά του σε ένα από τα πρώτα επεισόδια.

Το ζευγάρι, στη συνέχεια, είχε λίγο χρόνο με τους πρώην συμπαίκτες τους και έπειτα πήρε τις φωτογραφίες του, αποχωρώντας από το σπίτι.

Ολα όσα έγιναν:

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ