Σχιστό: Συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας δολοφόνησε άστεγη -Για ερωτικούς λόγους - iefimerida.gr

Σχιστό: Συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας δολοφόνησε άστεγη -Για ερωτικούς λόγους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άντρας έχουν προχωρήσει οι αρχές σχετικά με τη δολοφονία 41χρονης άστεγης, η σορός της οποίας βρέθηκε στην περιοχή του Σχιστού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας, συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας, ομολόγησε πως σκότωσε τη γυναίκα με τα ίδια του τα χέρια.

Ο δράστης ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να κάνουν σεξ, αλλά εκείνη δεν ήθελε με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσει. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι ήταν νεκρή. Μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «μου λέρωσε τα σεντόνια».

Ο άντρας, που έμενε μόνιμα σε τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού, μετά τη δολοφονία, φέρεται να τηλεφώνησε σε φίλο του και να του ζήτησε να πάει στο τροχόσπιτο για να εξαφανίσουν το πτώμα. Εκείνος, ωστόσο, τηλεφώνησε στην αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σχιστό πτώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ