Survivor: Αρχισαν τα παρατράγουδα μετά τις νέες ομάδες -Εξαλλοι με Νάσο και Ροδάνθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Αρχισαν τα παρατράγουδα μετά τις νέες ομάδες -Εξαλλοι με Νάσο και Ροδάνθη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τούμπα ήρθαν στο Survivor, καθώς οι Διάσημοι και Μαχητές διαλύθηκαν και δημιουργήθηκαν ξανά από την αρχή.

Ο πρώτος αγώνας των νέων ομάδων ήταν αρκετός για να δημιουργηθούν έντονες ενοχλήσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τα πρώτα «καρφιά» να πετάγονται.

Οι πανηγυρισμοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου αλλά και η ξαφνική έκρηξη αυτοπεποίθησης της Ροδάνθης προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Ανθρωποι που δεν έχουν σηκωθεί από τον πάγκο 4 μήνες τώρα για πανηγυρισμούς, να τους βλέπεις ξαφνικά να γίνονται όλοι μια αγκαλιά να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον σε κάθε πόντο και να ουρλιάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό εμείς δεν το βλέπαμε 4 μήνες. Είπαν ότι φαίνεται η θετική ενέργεια. Πριν δεν υπήρχε θετική ενέργεια; Δεν υπήρχαν άξιοι Μαχητές; Δεν υπήρχαν νίκες; Πώς ξαφνικά έγινε ένα πολύ μεγάλο θετικό κλίμα;», αναρωτήθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Τέσσερις μήνες που ήμουν στην ομάδα των Μαχητών σπάνια είχαμε πανηγυρίσει έτσι και μόνο στον τελικό πόντο», πρόσθεσε από την πλευρά της, η Βιργινία Δικαιούλια.

Η Κατερίνα Δαλάκα, βλέποντας τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, να χαίρεται και να πανηγυρίζει για τη νίκη σχολίασε χαρακτηριστικά πως είδε έναν άλλον άνθρωπο.

«Για να είμαι ειλικρινής αυτό με πλήγωσε. Οι Μαχητές στις νίκες τους αντιδρούσαν πάντα υπερβολικά. Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να έκανα σαν να κέρδισα την Ολυμπιάδα. Σήμερα ο Νάσος ήταν ένα άλλο άτομο από αυτό που εγώ ζούσα στην καλύβα και στους αγώνες. Λες κι εμείς δεν μπορούσαμε να του μεταδώσουμε αυτή την ενέργεια. Αυτό με στεναχώρησε σήμερα περισσότερο από όλα», ανέφερε.

Η Μελίνα Μεταξά, από την άλλη, «στόλισε» την Ροδάνθη, η οποία δήλωσε ισάξια παίκτρια με την Δαλάκα.

«Όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων ο Νάσος, στον πάγκο δεν ενθουσιαζόταν, φαινόταν κάποιες φορές σαν να βαριέται. Σήμερα ήταν σαν να βλέπω ένα άλλο άτομο, ένας άλλος Νάσος υπήρχε στον πάγκο των Μαχητών. Και νομίζω δεν ήταν το καλύτερο θέαμα».

Για την Ροδάνθη, η Μελίνα ανέφερε: «Στο τέλος του αγώνα όταν μίλησε η Ροδάνθη επειδή κέρδισε την Κατερίνα είπε ότι είναι ισάξιες σαν παίκτριες. Γελάει η Ελλάδα ολόκληρη και το σύμπαν μαζί με την Ελλάδα! Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Στους 4 μήνες έχει τρέξει 10 φορές η μία, πάνω από 100 η άλλη, έχει φέρει πάνω από 100 νίκες η μία και 5-6 η άλλη. Δεν έχουν κανένα μέτρο σύγκρισης».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ