Αυτοκτόνησε γιατί της επέβαλλαν να παντρευτεί το βιαστή της - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε γιατί της επέβαλλαν να παντρευτεί το βιαστή της

Αυτοκτόνησε γιατί της επέβαλλαν να παντρευτεί το βιαστή της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μόλις 16 ετών, είχε βιώσει ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα -θύμα βιασμού-, δεν την υποστήριξε ούτε η οικογένεια της και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή Αμίνα Αλ Φιλάλι από το Μαρόκο αυτοκτόνησε να πιει ποντικοφάρμακο επειδή την υποχρέωσαν να παντρευτεί τον άνδρα που την είχε βιάσει, ώστε ο τελευταίος να γλιτώσει τη φυλακή.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λαράς, μια κοινότητα κοντά στην Ταγγέρη, όταν η 16χρονη υποχρεώθηκε να παντρευτεί το βιαστή της.

Με βάση το άρθρο 475 του ποινικού κώδικα του Μαρόκου εάν το θύμα και ο δράστης παντρευτούν δεν υφίσταται βιασμός. Ο γάμος οριστικοποιήθηκε από «οικογενειακό δικαστήριο» της Λαράς αφού οι δύο οικογένειες, του βιαστή και της Αμίνα, συμφιλιώθηκαν πριν από έξι μήνες.

Η κοπέλα ήταν ανήλικη και για το λόγο αυτό βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της που αποφάσιζε για λογαριασμό της. Το νεαρό κορίτσι όμως δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ