Το σέξι τρέιλερ για την ταινία με το ειδύλλιο Χάρι και Μέγκαν που σκανδάλισε το παλάτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Το σέξι τρέιλερ για την ταινία με το ειδύλλιο Χάρι και Μέγκαν που σκανδάλισε το παλάτι [βίντεο]

HARY-MEGKAN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο γεγονός της χρονιάς, το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Για τον εορτασμό αυτό, η Lifetime κυκλοφόρησε μαι ταινία αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει ως θέμα τη σχέση του ζευγαριού και έκανε χθες πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

Και φαίνεται πως οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας μπορεί να πάρουν μια πιο... πικάντικη ματιά από ότι έχουν δει μέχρι τώρα σε φωτογραφίες.

Το σέξι τρέιλερ για την ταινία με το ειδύλλιο Χάρι και Μέγκαν που σκανδάλισε το παλάτι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε ένα στιγμιότυπο, φαίνεται η ρομαντική πρόταση γάμου του πρίγκιπα Χάρι (τον υποδύεται ο Μουράι Φρέιζερ) στην Μέγκαν (Παρίζα Φιτζ- Χένλεϊ) στο σπίτι του στο παλάτι του Κένσινγκτον. Αφού ο Χάρι της κάνει την πρόταση γάμου, φαίνεται να φιλά το χέρι της αγαπημένης του. Η σκηνή γρήγορα κλιμακώνεται με το ζευγάρι να μοιράζεται μια παθιασμένη αγκαλιά.

Σε μια μεταγενέστερη σκηνή, η Μέγκαν φαίνεται τελείως γυμνή, παρόλο που οι θεατές τη βλέπουν από τον ώμο και πάνω, να πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο. Το γυμνό ζευγάρι στη συνέχεια, «παίζει» κάτω από τα σεντόνια προτού αρχίσουν να φιλιούνται με πάθος. «Δε χρειάζεται να έχω την τέλεια βασιλική εικόνα στη ζωή μου. Χρειάζομαι εσένα» ψιθυρίζει ο Χάρι στην Μέγκαν.

Το σέξι τρέιλερ για την ταινία με το ειδύλλιο Χάρι και Μέγκαν που σκανδάλισε το παλάτι [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Menhaj Huda, την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε πως οι αξιωματούχοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, «ανησυχούν σοβαρά για τη σεξουαλική σκηνή» που φαίνεται στο τρέιλερ της ταινίας.

Η ταινία, που εξιστορεί την σχέση του ζευγαριού από το πρώτο ραντεβού το 2016 μέχρι την ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιανουάριο,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ