Σισέ: «Ο Αμπιντάλ θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός» - iefimerida.gr

Σισέ: «Ο Αμπιντάλ θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός»

Ερίκ Αμπιντάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ από την είδηση πως ο Ερίκ Αμπιντάλ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, αλλά πιστεύει πως ο 32χρονος αμυντικός θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα.

«Έχω σοκαριστεί από τα νέα ότι θα κάνει μεταμόσχευση, όμως δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως θα το ξεπεράσει. Θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Είναι σαν αδερφός μου. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός της ΚΠΡ μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του άσου της Μπαρτσελόνα:

«Μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ παίξαμε μουσική μαζί. Μάλιστα ανέβασε ένα "τραγούδι" στο iTunes και κάναμε πλάκα με αυτό. Ποτέ όμως δεν μου είπε τι κατάσταση βιώνει. Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Ένας γενναίος άνδρας. Εγώ πέρασα δυο σοβαρούς τραυματισμούς, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που περνά εκείνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ