Iphone εξερράγη «λόγω υψηλής θερμοκρασίας» μέσα σε κατάστημα επισκευών [βίντεο] - iefimerida.gr

Iphone εξερράγη «λόγω υψηλής θερμοκρασίας» μέσα σε κατάστημα επισκευών [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε ένα iPhone, που εξερράγη μέσα σε ένα κατάστημα επισκευών στο Λας Βέγκας, μόλις δύο μέτρα από έναν υπάλληλο.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται το «έξυπνο» κινητό να εκρήγνυται εντελώς απροσδόκητα και τον υπάλληλο να τινάζεται μακριά για να αναζητήσει βοήθεια, καθώς το iPhone αποτεφρώθηκε πάνω στο γραφείο σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης του είχε πάει το κινητό του για να του αντικαταστήσουν την οθόνη, που είχε ραγίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικού δικτύου η έκρηξη αποδίδεται στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη και προκαλούν υπερθέρμανση τις μπαταρίες των smartphones.

Η Apple προειδοποιεί στον δικτυακό της τόπο ότι η μακροχρόνια έκθεση των κινητών στον ήλιο ή τις υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στις μπαταρίες τους.

Πριν από ένα χρόνο μια νεαρή γυναίκα στην Κίνα ανέφερε ότι το iPhone 7 της, που είχε αγοράσει πριν από τέσσερις μήνες, εξερράγη ξαφνικά ενώ το φόρτιζε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι της.

«Βγήκα μια βόλτα κι επιστρέφοντας σπίτι άκουσα την έκρηξη. Τότε κατάλαβα ότι ήταν το κινητό μου», είπε η γυναίκα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύεται ότι η έκρηξη οφειλόταν σε ελαττωματικό φορτιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone έκρηξη Λας Βέγκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ