Πετρούπολη -Η σοκαριστική ομολογία της 19χρονης: Γέννησα στην μπανιέρα, το έσφιξα με κορδόνι στον λαιμό για να μην κλαίει - iefimerida.gr

Πετρούπολη -Η σοκαριστική ομολογία της 19χρονης: Γέννησα στην μπανιέρα, το έσφιξα με κορδόνι στον λαιμό για να μην κλαίει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της 19χρονης για το πώς δολοφόνησε το νεογέννητο βρέφος της.

Στην κατάθεσή της είπε: «Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος όταν έφτασα στους 7 μήνες. Δεν το είπα ποτέ στην μάνα μου. Εκείνη όμως ήταν στο μπάνιο και με βοήθησε να γεννήσω. Όταν βγήκε η μητέρα μου από το μπάνιο, τότε το έπνιξα το μωρό. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Του έσφιξα το λαιμό με ένα κορδόνι για να σταματήσει να κλαίει. Το παιδί όμως έβγαλε αίμα από το στόμα και τις ζήτησα χαρτοπετσέτες για να σταματήσω το αίμα. Η μάνα δεν έβλεπε όμως τι έκανα, ήταν έξω από την μισάνοιχτη πόρτα του μπάνιου και μου έδινε τις χαρτοπετσέτες. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναπνέει».

Η 54χρονη μητέρα της 19χρονης, η οποία συνελήφθη επίσης καθώς ήταν αυτή που πέταξε το βρέφος στον σκουπιδοτενεκέ, είπε στην απολογία της: «Χτύπαγα την πόρτα και την ρωτούσα «τι κάνεις μέσα τι κάνεις μέσα». Όταν μου άνοιξε, μπήκα μέσα και βρήκα το παιδί νεκρό μέσα στη σακούλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρούπολη βρέφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ