FT: Η σύζυγος Στουρνάρα μηνύει τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας - iefimerida.gr

FT: Η σύζυγος Στουρνάρα μηνύει τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

stoyrnara
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεθνή διάσταση έχει αποκτήσει η μήνυση που έχει υποβάλει κατά του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη η Λίνα Νικολοπούλου, αφού στη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των Financial Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυρία Νικολοπούλου ισχυρίζεται ότι ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης ακύρωσαν παράνομα ένα πρότζεκτ που υποστηρίζεται από την ΕΕ και στο οποίο εμπλέκεται η εταιρεία της, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική της υπόληψη.

Η Λίνα Νικολοπούλου, σύμβουλος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, σε συνέντευξή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υφίσταμαι παρενόχληση από τις δικαστικές αρχές για περισσότερο από ένα χρόνο σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο πρότζεκτ, παρότι η συμμετοχή της εταιρείας μου κρίθηκε ικανοποιητική από τους ελεγκτές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ».

FT: Η σύζυγος Στουρνάρα μηνύει τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ