Τη Χριστίνα Παππά θέλει στην επόμενη ταινία του ο Ρομπέρτο Μπενίνι - iefimerida.gr

Τη Χριστίνα Παππά θέλει στην επόμενη ταινία του ο Ρομπέρτο Μπενίνι

Χριστίνα Παππά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση στη Χριστίνα Παππά να παίξει στην επόμενη ταινία του έκανε ο διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Μπενίνι είχε προτείνει στην ελληνίδα ηθοποιό και στο παρελθόν να συνεργαστούν, στην ταινία «Πινόκιο», όπου η Παππά θα υποδυόταν τη νεράιδα. Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν προχώρησε και τη θέση της πήρε τελικά η σύζυγός του, Νικολέτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στην πρόταση και πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ιταλία, προκειμένου να συναντηθεί με τους παραγωγούς της ταινίας και να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες τις επικείμενης συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Παππά είναι γνωστή στο ιταλικό κοινό, καθώς στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε καθημερινό και σε εβδομαδιαίο σίριαλ της γείτονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ