Ο Μητσοτάκης με μικρούς οδηγούς καρτ: Προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους δρόμους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης με μικρούς οδηγούς καρτ: Προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους δρόμους [εικόνες]

Φωτογραφία: Ιnstagram/Kyriakos Mitsotakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά σε μικρούς οδηγούς, στον αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της ΝΔ σε μήνυμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισήμανε πως«έχει καθοριστική σημασία να μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας».

Επιπροσθέτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως αποτελεί «κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχει καθοριστική σημασία να μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας. Γιατί έτσι γινόμαστε αργότερα καλοί οδηγοί που σέβονται τους άλλους οδηγούς και βέβαια τους πεζούς.
Για μένα - και δεν θα κουραστώ να το λέω - είναι κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους. Γι' αυτό χάρηκα πολύ σήμερα που στη διάρκεια μιας επίσκεψής μου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, συνάντησα δεκάδες παιδιά που κάνουν κάρτινγκ και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία τόσο την άμιλλα, όσο κυρίως πώς να οδηγούν με ασφάλεια».

Έχει καθοριστική σημασία να μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας. Γιατί έτσι γινόμαστε αργότερα καλοί οδηγοί που σέβονται τους άλλους οδηγούς και βέβαια τους πεζούς. Για μένα - και δεν θα κουραστώ να το λέω - είναι κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους. Γι' αυτό χάρηκα πολύ σήμερα που στη διάρκεια μιας επίσκεψής μου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, συνάντησα δεκάδες παιδιά που κάνουν κάρτινγκ και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία τόσο την άμιλλα, όσο κυρίως πώς να οδηγούν με ασφάλεια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις 12 Μάι, 2018 στις 6:57 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ Μέγαρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ