Ο Λιάγκας συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα: «Προς κάποιους κομπλεξικούς...» - iefimerida.gr

Ο Λιάγκας συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα: «Προς κάποιους κομπλεξικούς...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην σκηνή της 63 διοργάνωσης της Eurovision. Εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Fuego κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στην Eurovision 2018.

Με μήνυμά του στο twitter ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε συγχαρητήρια στην Ελένη Φουρέιρα για την αναμφισβήτητη επιτυχία της και έστειλε το μήνυμα του προς το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής που είχε απορρίψει τις επίμονες προσπάθειες της τραγουδίστριας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του, πως αν η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το ίδιο τραγούδι και εμφάνιση θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, «καρφώνοντας» εκείνους που της το αρνήθηκαν.

«Πολλά μπράβο αξίζουν στην Ελένη Φουρέιρα για την μεγάλη επιτυχία με την Κύπρο μας. Πιστεύω ότι αν εκπροσωπούσε την Ελλάδα με το ίδιο τραγούδι και εμφάνιση θα το σήκωνε. Αυτό προς κάποιους κομπλεξικούς που δεν την ήθελαν…»

Ο Λιάγκας συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα: «Προς κάποιους κομπλεξικούς...» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιάγκας Φουρέιρα Eurovision κομπλεξικούς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ