Ασεμνες χειρονομίες από Λουτσέσκου και Βαρέλα στον Χιμένεθ και στον κόσμο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ασεμνες χειρονομίες από Λουτσέσκου και Βαρέλα στον Χιμένεθ και στον κόσμο της ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονο εκνευρισμό και θυμό προκάλεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ η συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Φερνάντο Βαρέλα.

Στην Ένωση καταγγέλλουν ότι μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον Μανόλο Χιμένεθ, προκαλώντας την αντίδρασή του, ενώ υποστηρίζουν ότι την ίδια ακριβώς χειρονομία έκανε και ο στόπερ των φιλοξενούμενων προς τον πάγκο και τον κόσμο της ΑΕΚ αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, επιτέθηκαν λεκτικά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Λεκτική επίθεση σύμφωνα με τους Κιτρινόμαυρους υπήρξε και κατά την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες της ΑΕΚ. Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ παρέμειναν στον χώρο, χειροκρότησαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την απονομή και αποχώρησαν στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ λουτσεσκου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ