Τρελά πανηγύρια ΠΑΟΚτζήδων στο Λευκό Πύργο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρελά πανηγύρια ΠΑΟΚτζήδων στο Λευκό Πύργο [βίντεο]

Λευκός Πύργος/ Φωτογραφία:thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λευκό Πύργο συγκεντρώνονται ολοένα και περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φωνάζοντας συνθήματα, πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά, που νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 2-0.

Το κλίμα μπροστά στον Λευκό Πύργο είναι γιορτινό, ακούγονται τύμπανα και ποντιακή λίρα, ενώ δεν λείπουν και τα καπνογόνα. Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με γκολ των Βιεϊρίνια (65΄) και Πέλκα (90΄) στο δεύτερο ημίχρονο.

Τονίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο «ασπρόμαυρος» σύλλογος παίρνει δύο διαδοχικός τίτλους. Συνολικά είναι το έκτο τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Υπογραμμίζεται ότι από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά του Λευκού Πύργου, εγκαταστάθηκαν περισσότερες από 15 καντίνες ενώ σημαίες του «Δικεφάλου» πωλούνται από το πρωί σε σταντ της περιοχής.

Βίντεο: thestival.gr/ AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ