O πατέρας της Ελένης Φουρέιρα αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε μαζί της στην Λισαβόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

O πατέρας της Ελένης Φουρέιρα αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε μαζί της στην Λισαβόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη φορά για την κόρη του και για την συμμετοχή της στην Eurovision μίλησε ο πατέρας της Ελένης Φουρέιρα, Χρήστος Φουρειράι.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και τον λόγο που δεν βρίσκεται δίπλα στην κόρη της στην Πορτογαλία, αναφέροντας πως παρ΄όλο που τους είχε πει, η ίδια στην πραγματικότητα δεν ήθελε.

«Την καμαρώσαμε! Χαίρομαι πολύ για την κόρη μου, μας έκανε περήφανους. Δεν πήγαμε, γιατί δεν ήθελε και εκείνη να πάμε. Αυτή μας είπε, αλλά τελικά δεν ήθελε. Πιστεύουμε θα κερδίσει, θα πάρει την πρωτιά. θα δούμε, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή, είμαι ο πιο περήφανος πατέρας. Είχα πάντα εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Μακάρι να πάει καλά και να είναι πάντα καλά», είπε ο ίδιος.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Το ίδιο παραδέχτηκε και ο μπαμπάς της, λέγοντας στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών» πως «ήταν δύσκολα τα παιδικά χρόνια της Ελένης Φουρέιρα, καθώς κάθε ξεκίνημα είναι και δύσκολο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ