Απόψε ο τελικός της Eurovision -Στα φαβορί η Φουρέιρα, οι χώρες που προκρίθηκαν - iefimerida.gr

Απόψε ο τελικός της Eurovision -Στα φαβορί η Φουρέιρα, οι χώρες που προκρίθηκαν

Φωτογραφία: AP/ Armando Franca
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συμμετοχή 26 χωρών πραγματοποιείται απόψε στη Λισαβόνα ο τελικός της Eurovision και η Κύπρος, με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» φιγουράρει ανάμεσα στα φαβορί.

Η Φουρέιρα θα εμφανιστεί στην Altice Arena 25η, θέση που θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς τα στατιστικά δείχνουν ότι τον διαγωνισμό κερδίζουν χώρες που εμφανίζονται στο δεύτερο μισό της βραδιάς.

Οι χώρες που θα διαγωνιστούν είναι, με βάση τη σειρά εμφάνισης:
1. Ουκρανία
2. Ισπανία
3. Σλοβενία
4. Λιθουανία
5. Αυστρία
6. Εσθονία
7. Νορβηγία
8. Πορτογαλία
9. Ηνωμένο Βασίλειο
10. Σερβία
11. Γερμανία
12. Αλβανία
13. Γαλλία
14. Τσεχία
15. Δανία
16. Αυστραλία
17. Φινλανδία
18. Βουλγαρία
19. Μολδαβία
20. Σουηδία
21. Ουγγαρία
22. Ισραήλ
23. Ολλανδία
24. Ιρλανδία
25. Κύπρος
26. Ιταλία

Ο τελικός της 63ης Eurovision θα μεταδοθεί στις 10 μμ από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD και στον σχολιασμό θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη. Η Ολύνα Ξενοπούλου, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

Στον τελικό οι Ελληνες τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν καλώντας από σταθερό στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του τελικού ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας.

Η χρέωση για κλήση από σταθερά τηλέφωνα είναι 0,65 ευρώ με ΦΠΑ. Η κλήση ή το SMS από κινητά κοστίζει 0,62 ευρώ με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Φουρέιρα Eurovision
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ