Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί δραπέτες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πριν από λίγο, μετά από επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της ΕΚΑΜ συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί που είχαν αποδράσει προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο εντοπισμός του ισογείου διαμερίσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια, επί της οδού Αδριανού, όπου κρύβονταν, έγινε κατόπιν σχετικής πληροφορίας που περιήλθε στην Ασφάλεια. Αμέσως οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τα ΕΚΑΜ, οι οποίοι αιφνιδίασαν τους δύο επικίνδυνους δραπέτες. Οι κακοποιοί, παρότι είχαν οπλισμό δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και συνελήφθησαν.

Οι δύο Αλβανοί, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν. Αυτή την ώρα, η Ασφάλεια πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας προκειμένου να διακριβώσει ποιος είναι ο άνθρωπος (ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης) που τους παρείχε καταφύγιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Αλβανοί δραπέτες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Ο 35χρονος Αλβανός Halili Juliand, με το παρατσούκλι «Νίκο» είχε δολοφονήσει το 2011 τον 35χρονο Αλβανό Σελίμ Μεζάι και τον μόλις 2,5 ετών γιο του. Του πατέρα του έκοψε το λαιμό. Το παιδί είχε δολοφονηθεί για να μην είναι μάρτυρας στη δολοφονία του πατέρα του.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης. Ενα για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και ένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δεύτερος δραπέτης κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ανθρώπου στην Ελευσίνα, ενώ χτύπησε μέχρι θανάτου μία γυναίκα για να τη ληστέψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ