Στο Μαξίμου ο Καμμένος, συνάντησε τον Τσίπρα -Βαρύ κλίμα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Στο Μαξίμου ο Καμμένος, συνάντησε τον Τσίπρα -Βαρύ κλίμα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος για συνάντηση με Τσίπρα -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
Στέλλα Α. Γκαντώνα

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών που είχε προηγηθεί με αντικείμενο τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

Θεωρείται δεδομένο ότι την κατ'ιδίαν συνάντηση των δύο, απασχόλησαν και οι κρίσιμες διαβουλεύσεις των επόμενων ημερών για το Σκοπιανό (καθώς επίκειται συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ) με δεδομένη τη γνωστή διαφωνία των ΑΝΕΛ σε σύνθετη ονομασία με τον όρο "Μακεδονία".

Ωστόσο η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου, διεξήχθη με φόντο άλλη μία δοκιμασία που περνούν οι σχέσεις των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις Κατσίκη και αποκορύφωμα την ερώτηση που κατέθεσαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (από την πτέρυγα των "53") βάζοντας στο κάδρο τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο για τη φωτογραφία με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλαν στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Αφορμή ήταν ένα καταδικασμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συμμετέχει στο τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας και έχει φωτογραφηθεί με τον υπουργό Αμυνας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται δημοσιεύματα για τον έφεδρο Εθνοφύλακα Παναγιώτη Μπαντέμη ο οποίος «έχει «μιλήσει και στην εκπομπή “με Αρετή και Τόλμη”», αλλά και έχει «φωτογραφηθεί τόσο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, καθώς και με τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας», δημοσιεύοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό».

Οπως τονίζουν οι «17» στην ερώτησή τους, ο Παναγιώτης Μπαντέμης, «είναι ο πρώην πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δράμα και έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών ως επικεφαλής της επίθεσης σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο στο Μεταξουργείο το 2011».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ