Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα - iefimerida.gr

Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Κάρολος κι η σύζυγός του Καμίλα κατά την επίσκεψή του στο συμμαχικό νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γλώσσα του σώματος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου και της συζύγου του Καμίλα κατά το ταξίδι τους στην Ελλάδα επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει η βρετανική εφημερίδα Express.

Επιστράτευσε μάλιστα μια ειδικό, που ανέλυσε τις εικόνες από την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης στο συμμαχικό νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου και απεφάνθη ότι η Καμίλα άρχισε ήδη να συμπεριφέρεται ως μέλλουσα βασίλισσα.

«Ο τρόπος που ενίοτε στέκεται ή προπορεύεται του Καρόλου ενδέχεται να υποδεικνύει τις πιθανότητές της να είναι η επόμενη βασίλισσα και ακόμη και η ανυψωμένη ομπρέλα προσθέτει σε αυτό το μάλλον ντεμοντέ βασιλικό σκηνικό», είπε η Τζούντι Τζέιμς.

Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 0
Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 1

Η Δούκισσα, η οποία είναι επισήμως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, από τη μέρα που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005 αναμένεται να γίνει βασίλισσα όταν ο άνδρας της παραλάβει το στέμμα.

Ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο κι ένα ζευγάρι μεγάλα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, που φορούσε και στο γάμο της με τον Πρίγκιπα διάδοχο , ήρθαν να προστεθούν στην όλη της «βασιλική» εμφάνιση, σημειώνει η εφημερίδα.

Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 2

Η Καμίλα αποπνέει αυτοπεποίθηση, αποφαίνεται η ειδικός: «Αφήνει τα χέρια της ελεύθερα στο πλάι σε μια επίδειξη αυτοπεποίθησης και οι συσπάσεις του προσώπου της δείχνουν ότι πιθανώς ψιλοκουβέντιαζε με τον πρίγκιπα» στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς τιμήν των 2.067 πεσόντων στρατιωτών της Κοινοπολιτείας από την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Γερμανούς το 1941 και μετά το 1944.

«Οι δυο τους φαίνεται ότι συνομιλούν με την “άκρη του στόματος”, πράγμα που δείχνει ότι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, αλλά μπορεί να δώσουν την εντύπωση ότι αποκλείουν από την κουβέντα τους όσους τους περιστοιχίζουν».

Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 3
Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 4

Η ειδικός διαπιστώνει ότι ο Κάρολος ένιωθε μάλλον άβολα κατά τη διάρκεια της τελετής με το στενό κολάρο του, ενώ κάποια στιγμή φάνηκε να προσπαθεί να χαλαρώσει το πουκάμισο ή τη γραβάτα του μ’ ένα δάκτυλο. «Σε τέτοιες τελετές συνήθως στέκεται κανείς σοβαρός σε στάση προσοχής ή χαμηλώνει το κεφάλι, αλλά η στάση του Καρόλου με τον προτεταμένο λαιμό και το σφιγμένο στόμα δείχνει μάλλον δυσαρέσκεια».

Βρετανικά ΜΜΕ: Οι κινήσεις της Καμίλα στην Ελλάδα που φανερώνουν ότι θα γίνει τελικά η επόμενη βασίλισσα | iefimerida.gr 5

Να σημειωθεί ότι ο Κάρολος, όταν παντρεύτηκε την Καμίλα το 2005, είχε δηλώσει ότι όταν ανέβει στο θρόνο, η Καμίλα δεν θα γίνει βασίλισσα αλλά πριγκίπισσα. Το όνομά της θα αναφέρεται ως «Princess Consort».

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό από την επίσημη ιστοσελίδα του Clarence House, του επίσημου ιστοτόπου του πριγκιπικού ζεύγους δηλαδή, αφαιρέθηκαν όλες οι αναφορές στο πρόσωπος της Καμίλα ως «Princess Consort» έχουν διαγραφεί.

Συγκεκριμένα, διέγραψε όλες τις αναφορές που έλεγαν ότι θα λάβει τον τίτλο «Princess Consort» όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνεται βασιλιάς, ενώ το γραφείο του κληρονόμου του θρόνου απέσυρε μια δήλωση, που είχε γίνει πριν τον γάμο του ζευγαριού το 2005, όπου αναφερόταν ότι «η Δούκισσα της Κορνουάλης θα ονομαστεί Princess Consort όταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας αναλάβει τον θρόνο».

Η ίδια αναφορά έχει αφαιρεθεί επίσης από την επίσημη βιογραφία της.

Ακόμα και ο ιστότοπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ φαίνεται ότι έχει αφαιρέσει την αναφορά από το προφίλ του Κάρολου και της συζύγου του.

Φωτογραφίες: ΑΡ, Intimenews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ