ΣΥΡΙΖΑ: Καμία λέξη από τον κ. Μητσοτάκη για πρόγραμμα και θέσεις της ΝΔ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία λέξη από τον κ. Μητσοτάκη για πρόγραμμα και θέσεις της ΝΔ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στο σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Φιλελεύθερο, επαναλαμβάνονται οι ίδιες κοινοτοπίες περί ανανέωσης και η γνωστή καταστροφολογία. Καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ».

Αυτό επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε αρκετές πτυχές από το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των συνταγών των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών και επανάληψη της διακυβέρνησης Σαμαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για απολύσεις στο Δημόσιο και για εκχώρηση τομέων του σε επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ χαρακτήρισε το 8ωρο και τις σταθερές εργασιακές σχέσεις "παρωχημένες έννοιες"» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα νέο και τίποτα ελπιδοφόρο στην επιστροφή των πιο σκληρών αντικοινωνικών πολιτικών που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τους πολίτες σε απόγνωση» για να καταλήξει:

«Το μόνο, όμως, πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο από το άρθρο Μητσοτάκη είναι ότι τα έσοδα στα κομματικά ταμεία της ΝΔ φτάνουν, όπως ο ίδιος λέει, τα 1,86 εκατομμύρια ευρώ. Θα αποπληρώσει άραγε με αυτό το ποσό μέρος των απλήρωτων δανείων της ΝΔ που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια; Αυτή θα ήταν μία πραγματικά καινοτόμα ενέργεια!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ