Τα γυρίζει ο Κούλογλου για την 13η σύνταξη: Ενα παράδειγμα έφερα... - iefimerida.gr

Τα γυρίζει ο Κούλογλου για την 13η σύνταξη: Ενα παράδειγμα έφερα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα μετά την δήλωση του για επαναφορά της 13ης σύνταξης μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σε νέες του δηλώσεις φαίνεται πως τα… γυρίζει λέγοντας πως ήταν ένα παράδειγμα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Κούλογλου είπε πως «δεν επιμένω ότι μπορούμε σώνει και καλά να κάνουμε κάτι για τις συντάξεις».

Ειδικά, για τη χορήγηση 13ης σύνταξης, στην ερώτηση αν αποτελεί σχέδιο ή προσωπική του σκέψη, ο κ. Κούλογλου διευκρίνισε ότι «το έκανα ως παράδειγμα για το τι μπορούν να κάνουν οι κυβερνήσεις μετά το τέλος των Μνημονίων».

Έφερε, μάλιστα, το παράδειγμα της Πορτογαλίας λέγοντας ότι «αυξάνουν 50 ευρώ το μήνα τις συντάξεις» και «κανείς από την Κομισιόν δεν είπε κάτι αφού η χώρα υπακούει στο δημοσιονομικό σύμφωνο».

Η βασική ποιοτική διαφορά είναι ότι μέχρι τώρα μας έλεγαν ως εκβιασμό ότι δεν θα δώσουμε τη δόση, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για την παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στην Ελλάδα, είπε ότι «η αίσθησή μου είναι ότι θα παραμείνει. Εάν αποχωρήσει το ΔΝΤ είναι πιο εύκολο να επαναδιαπραγματευτούμε τα μέτρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούλογλου συντάξεις τα γυρίζει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ