Το πραγματικά απρόσμενο γαμήλιο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πραγματικά απρόσμενο γαμήλιο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιος να ενημερώσει τον Γάλλο Πρόεδρο. Διότι ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει ενημερωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκοψε το κάπνισμα και θέλει να του κάνει δώρο έναν αναπτήρα ως γαμήλιο δώρο.

Η γαλλική εταιρεία ST Dupont ανακοίνωσε χθες ότι το σετ τους με θέμα τον Τζέιμς Μποντ, θα είναι το επίσημο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι.

Το πραγματικά απρόσμενο γαμήλιο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το πακέτο δώρου περιλαμβάνει έναν χρυσό αναπτήρα 007 και έναν κόπτη για πούρα, μαζί με στυλό και μανικετόκουμπα.

Στην αρχική της ανακοίνωση χθες η ST Dupont δήλωσε πως ήταν «ευτυχής που ανακοινώνει πως το ST Dupont 007 Collection θα είναι το επίσημο δώρο του βασιλικού γάμου για λογαριασμό της Γαλλίας από τον πρόεδρο Μακρόν».

Το πραγματικά απρόσμενο γαμήλιο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το θέμα όμως είναι πως ο πρίγκιπας Χάρ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει κόψει το κάπνισμα, όπως επίσης έχει περιορίσει την κατανάλωση αλκοόλ και junk food, ενόψει του γάμου του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, η ST Dupont φάνηκε να τα μαζεύει και δήλωσε στην Daily Telegraph πως υπήρξε «κακή επικοινωνία» μεταξύ του Παρισιού και της ομάδας δημοσίων σχέσεων της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο. Η εταιρεία πρόσθεσε πως δεν μπορεί να «επιβεβαιώσει 100%» πως ο αναπτήρας 007 θα είναι το δώρο του Γάλλου Προέδρου.

Το πραγματικά απρόσμενο γαμήλιο δώρο του Μακρόν στον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η επιλογή, πάντως, της ST Dupont θα ακολουθούσε τη γαλλική παράδοση για τα βασιλικά γαμήλια δώρα.

Το 2011, ο τότε Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έκανε δώρο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ μια θήκη με εγχάρακτα στυλό και έναν αναπτήρα από την εταιρεία ST Dupont.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ