Η Ελληνίδα γιατρός που βοήθησε τη Μαρία Μενούνος: «Είναι η αδελφή μου» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελληνίδα γιατρός που βοήθησε τη Μαρία Μενούνος: «Είναι η αδελφή μου» [εικόνες]

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του όταν αντιμετωπίζεται με ψυχικό σθένος. Τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν για τη Μαρία Μενούνος που μετά την περιπέτεια με την υγεία της έχει αναθεωρήσει όλη της την ζωή.

Διεγνώσθη με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε από επιτυχία.

«Αυτό που μου συνέβη το αντιμετώπισα σαν δώρο αφού από αυτό προέκυψαν μερικά πολύ όμορφα πράγματα. Για παράδειγμα, έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος που αντιμετωπίζω τώρα τη ζωή. Νιώθω ότι πρέπει να βρω τον αληθινό μου στόχο. Αυτό που λέω στους ανθρώπους είναι ότι όταν το αυτοκίνητο μας κάνει παράξενους θόρυβους, το πηγαίνουμε στο συνεργείο. Γιατί να αγνοούμε το σώμα μας όταν αντιλαμβανόμαστε κάτι δεν πηγαίνει καλά; Είμαι τόσο τυχερή που πήγα στο γιατρό όταν αντιλήφθηκα τα «καμπανάκια του κινδύνου». Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αν τα αγνοούσα;».

Μια γυναίκα στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της παρουσιάστριας σε όλη τη διαδρομή της προσπάθειάς της.

Mια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς συστήνει τον άνθρωπο που την βοήθησε.

Η Ελληνίδα γιατρός που βοήθησε την Μαρία Μενούνος στην περιπέτεια της υγείας της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος Βίκυ Βλαχώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ