Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το παρασκήνιο του χωρισμού τους - iefimerida.gr

Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το παρασκήνιο του χωρισμού τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χωρισμός του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, μόνο ξαφνικός δεν ήταν.

Το τελευταίο διάστημα τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν πυκνώσει.

Οι φίλοι τους γνώριζαν όλο το παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι την οριστική απόφαση τους να χωρίσουν.

Εκεί γύρω στις γιορτές η Ιώαννα Τριανταφυλλίδου ήρθε μόνη στην Ελλάδα, ο Πάνος Βλάχος πήγε στο Λονδίνο και στη συνέχεια και αυτός στη χώρα μας για να γυρίσουν μαζί ένα διαφημιστικό στο οποίο εμφανίζονται ως ζευγάρι. Και ας όδευαν ολοταχώς προς χωρισμό, στην πραγματική ζωή.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε ξανά στις ΗΠΑ, ενώ ο Πάνος Βλάχος έμεινε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.Ο λόγος της παραμονής του στην Ελλάδα είχε να κάνει με τον πρώτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, μιας και εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής.

Και ενώ τα δημοσιεύματα φούντωναν ότι το ζευγάρι χωρίζει, εκείνη την περίοδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος φαίνεται ότι δεν είχαν πάρει καμία οριστική απόφαση. Ο περίγυρός τους όμως αντιλαμβανόταν ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Όλο αυτό το διάστημα, οι δύο ηθοποιοί φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον, να «σώσουν» τη φιλική τους σχέση, κάτι όχι πολύ εύκολο. Πολύ εύκολη δεν είναι και η απόφαση τους να συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον ως συγκάτοικοι. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός και συγκεκριμένα για να μοιράζονται τα έξοδα και να μην ανέβει το κόστος διαβίωσης τους στο Λος Άντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό.

Ο Πάνος Βλάχος σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Αύγουστο, στο πλαίσιο της προώθησης της δισκογραφικής του δουλειάς, με διάθεση να συνδυάσει το ταξίδι του και με καλοκαιρινές διακοπές, ενώ κανείς δεν ξέρει τι σκοπεύει να κάνει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Πηγή: Ciao

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ