Το ανοιξιάτικο φόρεμα των 40 ευρώ από τα Zara που το φοράνε όλες και παντού - iefimerida.gr

Το ανοιξιάτικο φόρεμα των 40 ευρώ από τα Zara που το φοράνε όλες και παντού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο ένα ρούχο από την γνωστή ισπανική εταιρεία Zara να γίνει το νέο αγαπημένο σας κομμάτι για το καλοκαίρι.

Το 2016, ένα μπλε και άσπρο παλτό έγινε το αγαπημένο ρούχο όλων των ηλικιών (φορέθηκε τόσο από 20χρονες όσο και από 50χρονες). Το συγκεκριμένο μάλιστα ρούχο κατέκλυσε τους δρόμους. Το βλέπαμε παντού και μάλιστα απέκτησε και δικό του λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @thatcoat.

A post shared by That Coat (@thatcoat) on Aug 16, 2017 at 6:26am PDT

Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη ότι άλλο ένα κομμάτι της ισπανικής εταιρείας θα συζητηθεί και κυρίως θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. Και μάλιστα, με μόλις 39,95 ευρώ, θα σπεύσουν όλες να το αποκτήσουν και όποιες προλάβουν.

Το «Καρό φόρεμα με ζώνη» είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του, ένα φόρεμα με πράσινα, μεγάλα καρό που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη «φαρδιά γραμμή Α, μια ταιριαστή ζώνη στη μέση, πλαϊνές τσέπες και κουμπιά στο πίσω μέρος».

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on Apr 28, 2018 at 7:53am PDT

Με κόστος μόλις 39.95 ευρώ, είναι μόλις λίγες ημέρες στη ιστοσελίδα του Zara αλλά φαίνεται πως οι influencers του Instagram το έχουν ήδη ανακαλύψει και το φορούν σε καθημερινή βάση.

A post shared by Lauren Eggertsen (@laurenegg) on Apr 22, 2018 at 7:24pm PDT

Το πιο σημαντικό πάντως, είναι πως βγαίνει σε πολλά μεγέθη (XS-XXL) για να μπορούμε να το απολαύσουμε όλες μας (όσες φυσικά προλάβουμε να το αποκτήσουμε).

A post shared by RekayStyle (@rekaystyle) on May 1, 2018 at 10:02pm PDT

A post shared by The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara) on Apr 22, 2018 at 5:59pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόρεμα Zara
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ