Αποχώρησαν οριστικά Δώρος – Αθηνά από το «Power of Love» - «Θα βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποχώρησαν οριστικά Δώρος – Αθηνά από το «Power of Love» - «Θα βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οριστική του αποχώρηση από το ριάλιτι «Power of Love» ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο ο Δώρος Παναγίδης, τονίζοντας πως θα βγάλει κάποια άπλυτα στη φόρα.

Μέσα από ένα live βίντεο στο Instagram Stories ο πρώην παίκτης του ριάλιτι εξηγεί: «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει».

Και πρόσθεσε: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα τόνισε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Τέλος, ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως η Αθηνά θα πάει σήμερα στην Κύπρο προκειμένου να μιλήσουν και να κάνουν μαζί το επόμενο live στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ