Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη» - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη»

Η πρώην σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζορτζίνα Τσάπμαν, η εν διαστάσει σύζυγος του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ο σύζυγο της κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά δεκάδες γυναίκες.

Η εξέχουσα σχεδιάστρια μόδας που ήταν παντρεμένη με τον Γουάινστιν για 10 χρόνια, παρέμεινε σιωπηλή τους τελευταίους 6 μήνες από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες κατηγορίες για παρενόχληση.

Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη»  | iefimerida.gr 0

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vogue», ένιωσε «ταπεινωμένη και διαλυμένη», προσθέτοντας ότι δεν υποψιαζόταν ποτέ πως ο σύζυγός της ήταν ικανός για οποιαδήποτε από τις συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορήθηκε.

«Ένα κομμάτι μου ήταν τελείως αφελές, πραγματικά, πολύ αφελές» είπε προσθέτοντας πως ο άνδρας που ερωτεύτηκε ήταν «χαρισματικός», «έξυπνος» και «φιλάνθρωπος».

Όπως είπε: «Κάποιες στιγμές νιώθω οργή, κάποιες άλλες βρίσκομαι σε σύγχυση, κάποιες άλλες σε δυσπιστία. Και είναι στιγμές που απλά κλαίω για τα παιδιά μου. Πώς θα είναι οι ζωές τους; Τι θα λένε οι άνθρωποι σε αυτά;».

Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη»  | iefimerida.gr 1

Η Τσάπμαν έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γουάινστιν, την 7χρονη Ίντια και τον 5χρονο Ντάσιελ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης λέει: «Έχασα 5 κιλά σε 5 ημέρες. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Κόντευα να τρελαθώ. Και ήταν δύσκολο γιατί το πρώτο άρθρο αναφερόταν σε μια περίοδο που δεν τον είχα ακόμη γνωρίσει, επομένως υπήρξε μία στιγμή που δεν μπορούσαν να έχω μια τεκμηριωμένη απόφαση και στη συνέχεια ξεδιπλώθηκαν κι άλλες ιστορίες και συνειδητοποίησα πως αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και ήξερα ότι έπρεπε να φύγω και να πάρω μαζί μου τα παιδιά μου».

«Αυτό είναι που το κάνει τόσο οδυνηρό: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο. Τη λάτρευα τη ζωή μου» συνέχισε η σχεδιάστρια. Ερωτηθείσα αν είχε υποπτευθεί τίποτα, η Τσάπμαν απάντησε: «Απολύτως όχι. Ποτέ... δεν είμαι από αυτά τα άτομα που ασχολούνται με το πού βρίσκεται κάποιος».

Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη»  | iefimerida.gr 2

Η διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, δήλωσε στο editorial πως γνωρίζει την Τσάπμαν από το 2004 και πως ήταν «πεπεισμένη» ότι η σχεδιάστρια δεν γνώριζε για τα αδικήματα του άνδρα της.

«Το να κατηγορεί κάποιος αυτήν για όλα αυτά, όπως πάρα πολλοί έχουν ήδη κάνει στην ψηφιακή εποχή, είναι λάθος» γράφει η Γουίντουρ. «Πιστεύω ότι δεν μπορεί να θεωρεί κάποιος υπεύθυνο ένα άτομο για τις πράξεις του ή της συντρόφου του».

Η Τσάπμαν ανακοίνωσε το χωρισμός της από τον σύζυγό της στις 10 Οκτωβρίου – 5 ημέρες αφότου οι New York Times δημοσίευσαν το πρώτο τους άρθρο για την εικαζόμενη συμπεριφορά του άνδρα της.

Στους μήνες αυτούς, η Τσάπμαν βλέπει έναν θεραπευτή και έχει αρχίσει να πουλά τα σπίτια της οικογένειας. Είπε πως σχεδιάζει να μετακομίσει με τα παιδιά της σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή της Νέας Υόρκης, επειδή η κόρη της λατρεύει να ιππεύει άλογα.

Οι ισχυρισμοί για την συμπεριφορά του συζύγου της επηρέασαν επίσης της επιχείρησή της – τον οίκο μόδας Marchesa, που διοικεί μαζί με την φίλη της Κέρεν Κρεγκ κι αυτό διότι κάποιες διάσημες ισχυρίστηκαν πως ο Γουάινστιν της εκφόβιζε για να φορούν τα φορέματα της συζύγου του.

Η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν σπάει τη σιωπή της: «Ενιωσα ταπεινωμένη και διαλυμένη»  | iefimerida.gr 3

Η Τσάπμαν πάντως δεν θέλει να την λυπούνται. «Δε θέλω να με βλέπουν ως θύμα, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι» είπε. «Είμαι μια γυναίκα σε μια άθλια κατάσταση, αλλά δεν είμαι η μοναδική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ