Ο Παπανδρέου πήγε τον Ντιμιτρόφ στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Παπανδρέου πήγε τον Ντιμιτρόφ στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις επαφές του για τα εθνικά θέματα. Μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά, την Τετάρτη, απόψε συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

Παρά το γεγονός ότι οι πρωτοβουλίες Παπανδρέου έχουν προκαλέσει αμηχανία στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα με τον κ. Ντιμιτρόφ με τον οποίο φωτογραφήθηκαν με φόντο το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

«Για την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια συζήτησαν ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον Υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ» αναφέρει το λιτό δελτίο Τύπου, του ΚΙΔΗΣΟ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που είναι τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας θα συναντηθεί την Παρασκευή το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Παπανδρέου πήγε τον Ντιμιτρόφ στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ