Βότκα, στολή Ναζί και γυμνές φωτογραφίες -Το ταραχώδες παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Βότκα, στολή Ναζί και γυμνές φωτογραφίες -Το ταραχώδες παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

Αp Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάρι είναι η ενσάρκωση αυτού που λέμε «πριγκιπική χάρη». Διότι υπήρξε το «κακό αγόρι» της βασιλικής οικογένειας όταν ήταν νεότερος, αλλά αυτό δεν μείωσε τη συμπάθεια των Βρετανών στο πρόσωπό του.

Η είσοδός του στις μαύρες σελίδες του βρετανικού τύπου έγινε το 2015, όταν ο Χάρι ήταν 20 ετών. Στις 12 Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς, το γραφείο τύπου του Clarence House έλαβε ένα τηλεφώνημα από δημοσιογράφο της Sun που προειδοποιούσε ότι μια τρομακτική φωτογραφία του δευτερότοκου γιού της Νταϊάνα θα ήταν την επομένη εξώφυλλο στην εφημερίδα.

Πράγματι, ο Χάρι εμφανιζόταν ντυμένος με στολή Ναζί, να χαμογελάει χαρούμενος. Και όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Duncan Larcombe που είχε κάνει την αποκάλυψη: «Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, το σκάνδαλο έσκασε στην επέτειο από τα 60 χρόνια απελευθέρωσης του Αουσβιτς».

Τσιγάρο στο χέρι, ένα ποτήρι στο δεξί, η σβάστικα στο αριστερό μπράτσο, ντυμένος με στολή της Deutsche Afrikakorps. Η φωτογραφία προκάλεσε παγκόσμιο σοκ....

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις φωτογραφίες απότ ο ταραχώδες παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι παρελθόν ναζί γυμνός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ