Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο - iefimerida.gr

Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι» λέει η γνωστή ρήση και φυσικά είναι κάτι που ισχύει.

Ακολουθείτε το ένστικτό σας ή είστε από εκείνους που ακολουθείτε πάντα κατά γράμμα τους κανόνες; Εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια, οι πιθανότητες να έχετε πολύ καλό ένστικτο είναι με το μέρος σας, σε σχέση με τα άλλα ζώδια.

Και μπορεί ο Λένιν – σε αυτόν αποδίδεται η γνωστή φράση – να την είπε πριν από 100 χρόνια περίπου, ωστόσο ισχύει ακόμη και σήμερα. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει την μητέρα, τον πατέρα ή τους θείους να μας λένε αυτά τα λόγια όταν γνωρίζουν κάποιον νέο φίλο μας. Έχουν μάλλον καλό ένστικτο. Κι αυτό γιατί όταν μας λένε ότι κάποιο άτομο δεν είναι καλή επιρροή για εμάς, συνήθως έχουν δίκιο.

Μπορεί να πιστεύουμε πως απλά ξέρουν περισσότερα από τη ζωή, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ανήκουν σε αυτά τα ζώδια που έχουν καλό ένστικτο.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που μπορούν να καταλάβουν πολλά από τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν:

1. Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο  | iefimerida.gr 0


Είστε ο τύπος του ατόμου σε μια ομάδα φίλων που ενώνει τελείως διαφορετικά άτομα. Με αυτόν τον τρόπο συγχωνεύετε διαφορετικές κλίκες, διαμορφώνεται φιλίες που κρατούν για μια ζωή κλπ. Παρόλο που είστε τόσο κοινωνικοί, επιτρέπετε μόνο σε ορισμένα άτομα να έχουν τον τίτλο του «καλύτερου φίλου». Αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζετε τη λεπτή γραμμή μεταξύ γνωστών και φίλων που αξίζουν το χρόνο σας.

2. Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο  | iefimerida.gr 1


Είστε γνωστός ως προστάτης, είτε πρόκειται για τους φίλους σας, για την οικογένειά σας είτε για τους άλλους, κάτι που είναι πολύ καλό. Επειδή αγαπάτε κάθε στιγμή που περνάτε με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας, ενστικτωδώς γίνεστε σωματοφύλακάς τους όταν κάποιος νέος προσπαθεί να έρθει πιο κοντά τους.

Αυτό, βέβαια, δεν διαρκεί πολύ αν νιώσετε ότι τελικά είναι καλό άτομο, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό το νέο άτομο πρέπει πρώτα να κατακτήσει εσάς γιατί είστε πολύ καλοί στην ανάγνωση ενός χαρακτήρα.

3. Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο  | iefimerida.gr 2


Εάν είστε Παρθένος, γνωρίζετε ότι είστε γνωστοί για μερικά πράγματα: είστε ισχυροί, είστε προσεκτικοί, είστε πολύ πρόθυμοι για το άλλο σας μισό και τέλος προχωράτε με το μυαλό και όχι τις παρορμήσεις σας.

Οι Παρθένοι είστε πολύ προσεκτικοί, ήρεμοι και ελεγχόμενοι όταν πρόκειται για τα συναισθήματά σας και σε τι αντιδράτε.

Είστε επίσης γνωστοί για το γεγονός πως είστε επιλεκτικοί, όσον αφορά στα άτομα που σας περιβάλλουν, επειδή ξέρετε να κρίνετε το χαρακτήρα κάποιου. Επομένως, διαθέτετε ένα από τα καλύτερα ένστικτα του ζωδιακού κύκλου.

4. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Τα 4 ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο  | iefimerida.gr 3


Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι γνωστό πως βασίζεστε πολύ στον εαυτό σας. Ωστόσο, κάποια άλλα ζώδια μπορεί να το θεωρήσουν αυτό ως απειλή και μπορεί να θεωρούν ότι είστε υπερόπτες επειδή έχετε τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Οι Αιγόκεροι όμως δε νοιάζονται για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι γι’ αυτούς. Ξέρουν ότι είναι είναι πολύ καλοί κριτές του χαρακτήρα. Και είναι πολλοί επιλεκτικοί για το ποιον θα αφήσουν να τους πλησιάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια ένστικτο φίλοι χαρακτήρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ