Eurovision: Ανοίγει την ψαλίδα από τους αντιπάλους της για την πρωτιά η Ελένη Φουρέιρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Eurovision: Ανοίγει την ψαλίδα από τους αντιπάλους της για την πρωτιά η Ελένη Φουρέιρα [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurovision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήγε στη Λισαβόνα για τη Eurovision, έλαμψε με την παρουσία της στις πρόβες και στον ημιτελικό και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει τη νίκη τραγουδώντας για την Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική νίκη για τη Μεγαλόνησο στη Eurovision.

Το τραγούδι της «Fuego» βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των στοιχηματικών εταιρειών για κατάκτηση της νίκης στον τελικό του Σαββάτου, και μάλιστα η ψαλίδα έχει ανοίξει από τους αντιπάλους της.

Έτσι, η νίκη της Κύπρου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού προσφέρεται πλέον σε αποδόσεις από 2,70 έως 3,00, την ίδια στιγμή που το δεύτερο φαβορί, το τραγούδι της Νορβηγίας (αγωνίζεται σήμερα στον β' ημιτελικό), έχει αποδόσεις από 5,00 έως 6,50.

Η Ελένη Φουρέιρα όπως εμφανίστηκε στον α' ημιτελικό της Τρίτης:

Πιο πίσω σε αποδόσεις, στην τρίτη θέση, βρίσκεται το τραγούδι από το Ισραήλ, που ξεκίνησε ως το απόλυτο φαβορί αλλά... κάηκε από τη «φωτιά» της Φουρέιρα με το που η τελευταία ανέβηκε στη σκηνή. Πλέον, το «Toy» προσφέρεται σε αποδόσεις από 6,00 έως 6,80 για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision.

Από κει και πέρα, ακολουθούν οι συμμετοχές της Γαλλίας (8,00-10,00), της Λιθουανίας (9,00-12,00), της Σουηδίας (13,00-21,00), της Εσθονίας (17,00-26,00), της Μολδαβίας (21,00-33,00), της Τσεχίας (26,00-34,00), ενώ τη δεκάδα κλείνει το τραγούδι από τη Βουλγαρία (34,00-50,00).

Οι αποδόσεις σήμερα (10/5) το μεσημέρι
Οι αποδόσεις για τη νίκη στη Eurovision προχθές το πρωί

Φυσικά, το ότι είναι πρώτη σε αποδόσεις η Κύπρος δεν της εξασφαλίζει τη νίκη, ωστόσο το «Fuego» έχει... ρεύμα και η Ελένη Φουρέιρα ήδη πολλούς φαν.

Αν η Κύπρος κατακτήσει την πρωτιά, θα είναι η πρώτη φορά που θα το πετύχει, καθώς μέχρι τώρα η καλύτερη θέση που είχε πάρει στη Eurovision ήταν η πέμπτη, και μάλιστα τρεις φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ