Θεσσαλονίκη: Πλένουν 11.000 κάδους σκουπιδιών -Πριν πιάσουν οι ζέστες - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πλένουν 11.000 κάδους σκουπιδιών -Πριν πιάσουν οι ζέστες

Για τις ανάγκες έχουν επιστρατευτεί και δύο καδοπλυντήρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση για τον καθαρισμό των χιλιάδων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, που βρίσκονται σε ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε η αντιδημαρχία Καθαριότητας του κεντρικού δήμου.

Αυτό ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πλυθούν περισσότεροι από 11.000 κάδοι σε όλες τις δημοτικές ενότητες και για το λόγο αυτό έχουν ήδη βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης 13 υδροφόρες με το απαραίτητο εργατικό προσωπικό, ενώ για τις ανάγκες έχουν επιστρατευτεί και δύο καδοπλυντήρια.

«Δουλεύουμε συστηματικά και έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, προκειμένου να ολοκληρώσουμε μέσα στο μήνα το πλύσιμο των κάδων σε όλη την πόλη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία συντήρησης του πλυσίματος» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 FM" ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την καθαριότητα, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον κ.Ζαχαριάδη, θα είναι η αντικατάσταση των παλιών και κατεστραμμένων πράσινων και μπλε κάδων.

Ήδη έχουν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την προμήθεια 3.500 κάδων αποκομιδής απορριμμάτων και μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους.
«Το επόμενο δίμηνο θα ξεκινήσουμε να τοποθετούμε στην πόλη νέους πράσινους κάδους και θα αντικαθιστούμε τους παλιούς. Συντομότερα όμως θα γίνει η αντικατάσταση των μπλε κάδων που είναι κατεστραμμένοι» πρόσθεσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ