Απίστευτο! Ο Χάρος έκανε την ανάγκη του εκεί που ξάπλωναν οι παίκτες του Survivor 2 - iefimerida.gr

Απίστευτο! Ο Χάρος έκανε την ανάγκη του εκεί που ξάπλωναν οι παίκτες του Survivor 2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot πρόσωπο στο Survivor 2.

Ο μόνος που ξερουτινιάζει λίγο το παιχνίδι, δίνοντάς του άρωμα... ριάλιτι, ανάβοντας λίγο τα αίματα.

Ωστόσο, για τους τηλεθεατές υπάρχουν κάποια κενά. Γιατί όλοι οι Διάσημοι του Survivor 2 τα έχουν βάλει με τον Σώζοντα;

Τι στο καλό μπορεί να κάνει και να τους εκνευρίζει τόσο;

Οι Διάσημοι του Survivor 2, όπως φαίνεται από την πορεία του παιχνιδιού, είχαν κάνει από την αρχή μια στρατηγική επιλογή: Να μην το κάνουν... ριάλιτι. Για αυτό άλλωστε είναι και τόσο βαρετό το παιχνίδι. Ετσι, ό,τι και να συνέβαινε στην παραλία των Διασήμων του Survivor 2, οι τηλεθεατές δεν το μάθαιναν, αφού οι παίκτες επέλεγαν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με την ψήφο των τηλεθεατών που τον έβλεπαν τους δυο τελευταίους μήνες να λιώνει στον... πάγκο, ήρθε τώρα, κατόπιν εορτής, να αποκαλύψει κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά του Σώζοντα που προκαλούσαν τον εκνευρισμό των Διασήμων του Survivor 2.

Τι έκανε; Εκανε την ανάγκη του εκεί που κοιμούνταν οι παίκτες του Survivor 2.

«Εκεί που καθόμαστε το βράδυ και ξαπλώνουμε για να βλέπουμε τα αστέρια, στον κορμό που λέμε, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του! Ενώ υπήρχε τουαλέτα και έχουμε πει ότι εδώ καθόμαστε και καθόμασταν όλοι, έκανε την ανάγκη του», αποκάλυψε, στο Survivor Πανόραμα, o Στέλιος Κρητικός, που αρκετές φορές τον είδαμε σε κόντρα με τον προπονητή χόκεϊ, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο συμβούλιο πριν την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε παραδείγματα προκλητικής συμπεριφοράς του Σώζωντα στην παραλία, τα οποία δεν έχουν δείξει οι κάμερες και συμπλήρωσε: «Δεν έχω λόγια! Άλλον άνθρωπο βλέπουμε εμείς και άλλον είδα στις συνεντεύξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σώζων Παλαίστρος Χάρος Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ