Παρωδία η μεταγωγή κρατουμένων -Πώς απέδρασαν οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί στον Πειραιά - iefimerida.gr

Παρωδία η μεταγωγή κρατουμένων -Πώς απέδρασαν οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καπνός έγιναν δύο από τους τέσσερις κρατούμενους κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. Μόλις αυτό μόλις μπήκε στο πλοίο με προορισμό τα Χανιά, εκείνοι βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κλούβα με την οποία γινόταν η μεταγωγή 11 κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού μπήκε στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τα Χανιά, τέσσερις κρατούμενοι βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του πλοίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να φωνάζουν στους λιμενικούς «Κρατούμενοι φεύγουν, πιάστε τους!».

Οι λιμενικοί κατάφεραν να πιάσουν τον ένα την ώρα που έβγαινε από το πλοίο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε έναν ακόμη κρατούμενο, έξω από το χώρο του λιμανιού. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο που διαφεύγουν.

Ωστόσο οι άλλοι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ