Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Παπανδρέου: «Ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου για όσους ζητούν ενημέρωση για εθνικά θέματα» - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Παπανδρέου: «Ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου για όσους ζητούν ενημέρωση για εθνικά θέματα»

Φωτογραφία: PrimerMinister
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Κινήματος για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό καθώς και τις διαπραγματεύσεις για το Μακεδονικό.

«Ενημέρωσα τον Γιώργο Παπανδρέου για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό καθώς και τις διαπραγματεύσεις για το Μακεδονικό. Η πόρτα του Μαξίμου είναι ανοιχτή πάντα, σε όσους μου ζητάνε ουσιαστική ενημέρωση για τα εθνικά μας θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ενημέρωσα τον @GPapandreou για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό καθώς και τις διαπραγματεύσεις για το Μακεδονικό. Η πόρτα του Μαξίμου είναι ανοιχτή πάντα, σε όσους μου ζητάνε ουσιαστική ενημέρωση για τα εθνικά μας θέματα. pic.twitter.com/2cI00eaYYy

Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Παπανδρέου: «Ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου για όσους ζητούν ενημέρωση για εθνικά θέματα» | iefimerida.gr 0
Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Παπανδρέου: «Ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου για όσους ζητούν ενημέρωση για εθνικά θέματα» | iefimerida.gr 1

Μετά το τέλος της συνάντησης τους ο κ.Παπανδρέου δλωσε:

«Η εξωτερική πολιτική και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, απαιτεί πάντα επαγρύπνηση, εγρήγορση, υπευθυνότητα και καθαρές φωνές διεθνώς.

Όπως ήδη γνωρίζατε, είχα πει ότι θα επιδιώξω κάποιες επαφές για τα εθνικά μας θέματα και τις διεθνείς εξελίξεις.

Παράλληλα, συνεχίζω τις επαφές μου διεθνώς, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Θεωρώ απαραίτητη τη σωστή ενημέρωση και συνεννόηση με την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Θα δω τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν υπάρχει δυνατότητα η χώρα μας να έχει επιτυχίες, να προχωρήσει μπροστά, χρειάζεται όσο γίνεται περισσότερο εθνική συνεννόηση, εθνική γραμμή και συναίνεση.

Είναι καθήκον μας, όλοι αυτό να υπηρετήσουμε.»

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Παπανδρέου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ